Livrare

Topspin.ro va face livrarea oriunde in tara, prin intermediul unei firme de curierat rapid. Costul livrarii difera in functie de adresa de livrare, greutatea coletului si serviciul ales. Pretul serviciilor de livrare se calculeaza la momentul plasarii comenzii in functie de greutatea totala a comenzii (in cazul in care sunt mai multe bunuri).

Topspin.ro estimeaza, pe baza unor indicatori interni agreati cu firma de curierat, costul transportului. Clientul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Clientul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului.

Comenzile plasate sambata, duminica sau in cadrul sarbatorilor legale vor fi procesate in prima zi imediat lucratoare de dupa acestea.

Produsele aflate pe stoc sunt livrate in terment de 3 zile lucratoare; produsele aflate pe stoc producator (Germania) sunt livrate in terment de maxim 10 zile lucratoare.