Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale magazinului online topspin.ro.

Magazinul online www.topspin.ro este administrat de S.C. TOPSPIN TENIS S.R.L., CUI RO18211957, cu sediul in Bucuresti, sector 2, Soseaua Iancului nr 39, bl 103A, etaj 4, ap 17, cont bancar RO85BRDE445SV32133584450 deschis la BRD Agentia Europa, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J40/20916/13.12.2005, capital social: 200 RON, reprezentata legal prin Dobre Alexandru in calitate de administrator.

S.C. TOPSPIN TENIS S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.topspin.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile generale, fara nici un fel de notificare prealabila.

Continutul site-ului www.topspin.ro este proprietatea S.C. TOPSPIN TENIS S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. TOPSPIN TENIS S.R.L., a oricaror elemente de grafica web, imagini, texte, grafice, simboluri, email-uri, scripturi, programe si alte date regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Acceptul Termenilor si conditiilor de utilizare, implica intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Elemente Definitorii

Vanzator – S.C. TOPSPIN TENIS S.R.L.

Cumparator – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

Site – domeniul www.topspin.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract la distanţă - orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.

Continut

•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;

•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

•    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.


Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.


Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Topspingif, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Contractul de vanzare - Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In cazul modificarii cantitatii de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Termene - toate termenele incluse in prezentul document se interpreteaza drept termene exprimate in zile calendaristice.

Politica de vanzare online

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate, topspin.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel topspin.ro.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de Bunuri si/sau Servicii sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vor fi excluse din Site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) sau euro (EUR).

In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe site, include Taxa de timbru verde.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul definit in preambul, ce Include logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva topspin.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Topspin, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al topspin.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al topspin.ro.

In cazul in care topspin.ro confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea topspin.ro pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Efectuarea comenzii

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate pe site. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii si accepta obligatia de plata.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de topspin.ro, in cazul platii online;

- datele furnizate de catre Client/Cumparator pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.  Suma va fi returnata prin aceeasi metoda prin care a fost achitata comanda.

Vanzatorul poate amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi (AWB) conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Produse, facturare si plati

Preturile sunt actualizate periodic, in functie de cursul BNR. Preturile NU includ costurile de livrare.

Plata se poate realiza prin:

-prin virament bancar

-in numerar, la livrare (sistem ramburs).

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel comunicat in momentul plasarii comenzii.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.topspin.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.  Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

S.C. TOPSPIN TENIS S.R.L. garanteaza buna functionare a prezentului site, actualizarea continutului, calitatea informatiilor prezentate, calitatea produselor de pe site si corectitudinea descrierilor.

Acceptarea

Se considera facuta atunci cand Bunurile si Serviciile corespund cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda.

In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va remedia aceasta tema.

Newsletter

In momentul in care, Membrul sau Cumparatorul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Termenii si conditiile, acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere din partea topspin.ro.

Datele preluate de la Client in scopul expedierii newsletterelor, pot si vor fi folosite de catre topspin.ro in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newsletterelor de catre Client se poate face in orice moment, folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere primate sau contactand topspin.ro la datele de contact afisate pe Site, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Renuntarea la primirea newsletterelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

Topspin.ro nu va include in newslettere transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la un tert care nu este partener la momentul expedierii newsletterelor.

Politica de confidentialitate

S.C. TOPSPIN TENIS S.R.L. (topspin.ro) este inregistrata inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 33267/2014.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, topspin.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea membrilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe topspin.ro, informarea membrilor / clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date topspin.ro, inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 33267/2014, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre topspin.ro.

Prin citirea prezentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Cookies

Topspin.ro foloseste Cookies. Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului. Cookie-urile sunt folosite pentru a prezenta continutul relevant pentru utilizator, pe baza preferintelor dumneavoastra anterioare.

Cookie-urile nu solicita informatii cu caaracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Datele respective sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Puteti sterge Cookie-urile prin intermediul browserului dumneavoastra, insa experienta si interactiunea dumneavoastra cu pagina web poate fi afectata.

Informatii livrare

Topspin.ro va face livrarea oriunde in tara, prin intermediul unei firme de curierat rapid. Costul livrarii difera in functie de adresa de livrare, greutatea coletului si serviciul ales. Pretul serviciilor de livrare se calculeaza la momentul plasarii comenzii in functie de greutatea totala a comenzii (in cazul in care sunt mai multe bunuri).

Topspin.ro estimeaza, pe baza unor indicatori interni agreati cu firma de curierat, costul transportului. Clientul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Clientul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului.

Comenzile plasate sambata, duminica sau in cadrul sarbatorilor legale vor fi procesate in prima zi imediat lucratoare de dupa acestea.

Produsele aflate pe stoc sunt livrate in terment de 3 zile lucratoare; produsele aflate pe stoc producator (Germania) sunt livrate in termen de 10 zile lucratoare.

Returnarea produselor

Clientul topspin.ro poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

Coletele prezinta deteriorari severe ;

Produsele au fost livrate / facturate gresit ;

Produsele prezinta defecte de fabricatie ;

Produsele au specificatii eronat comandate de catre Client.

Conform legislatiei in vigoare, ”Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.” De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

Clientul se obliga sa notifice topspin.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor si/sau serviciilor.

Clientului care a notificat topspin.ro, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile de la data receptionarii, in caz contrar, topspin.ro considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

Clientul nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii

In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit.

In cazul in care cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile prevazuta conform legii in vigoare, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.

In cazul in care se returneaza un produs care nu este in aceeasi stare in care a fost livrat.

Conform O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. topspin.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Cutiile si ambalajul de protectie sunt considerate ca o parte a produsului.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la confirmarea returului. Returnarea sumei se face prin aceeasi metoda prin care a fost achitata comanda. Modalitatea de plata poate fi modificata daca si consumatorul este de acord.

In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile legii, iar topspin.ro nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

Forta majora

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 10 zile de la data producerii evenimentului

Dispozitii finale

Topspin.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

In limita prevederilor Termeni si Conditii, topspin.ro nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Topspin.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Feedback

In cazul in care exista intrebari sau sugestii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe Site, de Luni pana Vineri, program 09:00-18:00, sau prin email la office@topspin.ro.